Verzendinformatie

Welkom bij PlasmaGans! We begrijpen dat het kennen van de zending en levering details van cruciaal belang is voor een naadloze winkelervaring. Hier is alle informatie die u nodig heeft:

Verwerking van Bestellingen: Na het plaatsen van uw bestelling streven we ernaar om deze zo snel mogelijk te verwerken. Houd rekening met een verwerkingsperiode van 1-2 werkdagen, voordat uw bestelling wordt verzonden.

Levertijd: De geschatte levertijd is afhankelijk van uw locatie. In de meeste gevallen kunt u uw bestelling binnen [aantal dagen] verwachten. Voor internationale zendingen kunnen douane- en lokale omstandigheden de levertijd beïnvloeden.

Traceer uw Bestelling: Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u een verzendbevestiging met een trackingnummer. Gebruik dit nummer om de voortgang van uw zending te volgen via de website van de vervoerder.

Kosten: De verzendkosten worden berekend op basis van uw locatie. Tijdens het afrekenen wordt het exacte bedrag weergegeven.

Retourneren: We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u echter een product wilt retourneren, bekijk dan ons retourbeleid op de website voor gedetailleerde instructies. Houd er rekening mee dat het retourbeleid een termijn van 14 dagen hanteert. We nemen de retourkosten voor onze rekening.

Bij verdere vragen of onduidelijkheden, aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij streven ernaar om uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in PlasmaGans!

 

 

 

FAQ

Wat is de geschatte levertijd van mijn bestelling?

De levertijd varieert afhankelijk van het verzendadres en de gekozen verzendoptie.
Zendingen binnen Nederland: 1 – 3 werkdagen.
Zendingen binnen Europa: 2 – 5 werkdagen.
Zendingen buiten Europa: 5 – 10 werkdagen.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer met de details via e-mail. Via deze mail kan u de bestelling volgen.
Als u een account heeft kunt u de bezorgtijd ook vinden. Ga naar ”Mijn Account” en klik vervolgens op ”My Orders”

Wat moet ik doen als mijn pakket beschadigd is aangekomen?

Neem onmiddellijk contact op met onze klantenservice en verstrek foto’s van de beschadigde verpakking en inhoud. We zullen u zo snel mogelijk helpen bij het oplossen van het probleem.

Kan ik de bezorglocatie wijzigen nadat mijn bestelling is geplaatst?

Neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Afhankelijk van het verzendstadium kunnen we proberen de bezorglocatie te wijzigen, maar dit is niet altijd mogelijk.

Hoe kan ik de verzendkosten berekenen voor mijn bestelling?

De verzendkosten worden meestal berekend tijdens het afrekenproces, afhankelijk van het afleveradres

Biedt u internationale verzending aan?

Er zijn een aantal sanctielanden waar wij niet mogen leveren. Naast deze landen verzenden wij wereldwijd. Let op mogelijke douanekosten en levertijden voor internationale bestellingen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben tijdens de bezorging?

In de meeste gevallen komt de bezorgen de 1 volgende werkdag om de bestelling dan af te leveren.
Het kan ook zijn dat de bezorgers mogelijk een kennisgeving achterlaten met instructies voor het ophalen van het pakket bij een nabijgelegen locatie.

Wat zijn de verzendkosten voor retouren?

De verzendkosten voor retouren variëren. Raadpleeg ons retourbeleid op de website of neem contact op met de klantenservice voor details over retourzendingen en eventuele kosten

0