REVIEWS

Deze reviews zijn afkomstig van Google Reviews, Trustpilot en Etsy.

Heb al meerdere keren besteld. Ook leuk mailcontact met Olivier; krijg vrijwel meteen een reactie. Heb de tip gedaan om meer info op de website te zetten over het gebruik ervan(is inmiddels enigszins gebeurd). Begreep van hem dat dit lastig is. Ook leuk dat ze kortingsacties doen.
debby

Een primeur voor mij, ik heb zojuist mijn bestelling ontvangen en ben zeer tevreden. Op 16 augustus heel laat in de avond besteld en op 23 augustus mijn pakket ontvangen. (Ik woon in Frankrijk in Bouches-du-Rhône). U kunt uw bestelling gedurende het hele traject volgen. Producten met zorg verpakt, vergezeld van een dankwoord van het bedrijf. U kunt zonder angst bestellen.

Francoise

Super snelle reactie. Ontzettend vriendelijke en fijne communicatie.

Petra

Zeer snelle levering, donderdagavond besteld, zaterdagochtend in huis. Een persoonlijk, handgeschreven briefje was toegevoegd bij het pakketje. Top!!

Marij

Super bedrijf met fantastische service, leuke mensen en uiteraard goeie producten.

Ien

Ben zeer tevreden met mijn bestelling! Fijne communicatie, snelle verzending ook naar het buitenland, goede kwaliteit producten. 🙏💓

daphne

Geweldig product met mega-energie

SHOGUN

Meerdere keren een bestelling gedaan en alle keren pakket snel ontvangen in mooie afgepaste dozen. (Vind het altijd zo irritant als je enorme dozen krijgt terwijl wat je besteld hebt, heel klein is. Maar dat is bij plasmagans absoluut top geregeld) Ook een paar keer via de mail een vraag gesteld en kreeg binnen no-time antwoord. En het belangrijkste natuurlijk: ik vind de producten hè-Le-maal geweldig. Heb wel zelf een poging gedaan om zelf gans te maken maar dat is niet voor mij weggelegd. Daarom ben ik ontzettend dankbaar dat ik er toch mee kan werken zonder zelf te hoeven maken

Shelly

Supergrote flessenproduct goed beschreven en snelle levering, ik raad de winkel aan ❤️

Wojciech

Snelle verzending en items zoals beschreven, bedankt!

Sol Creations

Snel verzonden, reageren direct vriendelijk op de mail en handgeschreven briefje erbij.
Erg persoonlijk! Dankjewel.

Anne

Ik had mijn bestelling razend snel in huis; goed verpakt en een handgeschreven noot erbij, wat ik erg waardeer! 🙏🏻🤩

Alies

Mooie producten, goede service!

Dave

Leuk hoe jullie elke keer een persoonlijk briefje erbij sturen. Erg blij met de producten.

Britt

uitstekende kwaliteit, merk al een verschil in mijn drinkwater.

Thomas

geweldige kwaliteit, snelle verzending, vriendelijke verkoper

Martina

zeer goed, betrouwbaar

Bernd

Enthousiast leuk en meedenkend bedrijf altijd vriendelijk,snelle reactie en ook nog snel binnen.Geen twijfel hier zit een prachtige energie achter.

vivianne

net besteld, schijnt wonderbaarlijk product te zijn en daar vertrouw ik op

marina

Ik ben heel blij en tevreden dat ik bij jullie de plasmagans produkten gekocht heb, vanwege de goede communicatie en snelle verzending van jullie mooie produkten. Echt een aanrader!

Daphne

Drinkwater opladen met gans en plasma.
Versterk u helende vermogens

Life-Star luc

Beste Plasmagans Team, Ik ben blij, heel erg bedankt voor de snelle verzending, de plasmagans is veilig in Duitsland aangekomen, alles is in orde. Groetjes René

René

De flesjes komen overeen met de foto en beschrijving, en ze doen hun werk goed! Ook werd de bestelling snel bezorgd. Ik heb daarna nog wat vragen gesteld over het gebruik en die werden prompt beantwoord. Zeer klantvriendelijk bedrijf!

Marjanne

Komt goed overeen met mijn verzoek

Roger

Met mijn 5 sterren waardering bedoel ik een van A t/m Z tevredenheid. Mijn vragen zijn op een prettige toon inhoudelijk beantwoord zodat ik een weloverwogen keuze kon maken voor welk product en combinatie. De verzending is keurig. Mijn ervaring is er eentje openheid en 100% betrouwbaarheid. Recent de Pijn-pen gekocht – een aanrader want de pijn in mijn polsgewricht is na twee dagen sterk verminderd.

Hedwich

Mooie website
*Misschien iets meer uitleg wat het juist is en waarvoor het gebruikt kan worden voor degene die er nog niet zo in thuis in zijn
*snelle service en goed mailverkeer ivm vragen

Lut

Snelle levering. Vooraf vragen gesteld via de mail en daar ook snel antwoord op gekregen. Alles netjes verpakt, ook de nanocoated spoel. Je ziet dat het met zorg ingepakt is.

Patriciav

0