ABOUT US

Natuurlijke Progressie van Vriendschap en Ambitie

Samen kennen we elkaar al ruim 20 jaar, sinds we elkaar ontmoetten op de basisschool. Vanaf jonge leeftijd waren we vrienden en koesterden we het idee om samen iets te gaan ondernemen. Hoewel onze wegen aanvankelijk verschillend waren – één van ons koos voor een opleiding in vliegtuigtechniek, terwijl de ander de logistieke sector inging – bleef ons gedeelde verlangen om samen een bedrijf te starten altijd aanwezig.

Op Zoek naar Betekenis: Een Nieuwe Roeping

Eén van ons vond werk vanuit de vliegtuigopleiding bij een bedrijf dat campers verkoopt, waar hij zijn vaardigheden en kennis kon toepassen in een geheel andere sector dan waar hij aanvankelijk voor was opgeleid. Tegelijkertijd begon de ander zijn carrière in de logistiek, waar hij de complexiteit en dynamiek van supply chain management ontdekte. Ondanks het succes in onze respectievelijke banen, begonnen we langzaam te realiseren dat onze ware roeping elders lag. De dagelijkse routine bracht ons niet de voldoening die we zochten, en we voelden een diepe drang om iets te doen dat meer betekenis had en waarbij we onze passies volledig konden benutten.

Een Persoonlijke Strijd: Zoeken naar Genezing

Eén van ons kreeg te horen dat hij leed aan een auto-immuunziekte, een diagnose die vertelde dat genezing onmogelijk was. Maar weigerde zich bij deze uitspraak neer te leggen en begon vastberaden aan de zoektocht naar genezing en een gezond leven. Tijdens deze reis kwam een holistische therapeut op het pad, die inspireerde en nieuwe mogelijkheden liet zien voor onze gezondheid en welzijn. Hier werden we geïntroduceerd aan Plasma GaNS, een product dat helpt om de gezondheid te verbeteren. Uit eigen ervaring, met positieve resultaten.

De geboorte van PlasmaGans: Een avontuur van vastberadenheid en passie

Toen we ontdekten dat Plasma GaNS niet wijdverspreid was en het uit Amerika besteld moest worden, begon het idee te rijpen: waarom zouden we dit niet zelf gaan maken? De gedachte om zelf de handen uit de mouwen te steken en het heft in eigen handen te nemen, begon steeds meer vorm te krijgen. Gedreven door een mix van vastberadenheid, passie en ondernemersgeest, besloten we om onze eigen weg te banen. En zo begonnen we aan een avontuurlijke reis om het merk PlasmaGans op te richten en onze visie tot leven te brengen.

PlasmaGans: De Toekomst van Gezondheid en Welzijn

Samen doken we diep in het onderzoek naar Plasma GaNS, experimenteerden we met formules en technieken, en legden we de basis voor ons bedrijf. Onze visie is helder: PlasmaGans moet bekend en toegankelijk worden voor de wereld, terwijl we streven naar een betere en schonere planeet. We geloven in het zelfhelende vermogen en een gezonde levensstijl, en streven naar de hoogste kwaliteit producten en service.

Streven naar het volledige potentieel voor een gezondere wereld

Met grote ambities en een onwankelbare toewijding aan ons doel, gaan we elke dag de uitdagingen tegemoet om onze droom te verwezenlijken. Gedreven door passie en vastberadenheid streven we ernaar om PlasmaGans wereldwijd te verspreiden, zodat iedereen kan profiteren van de voordelen van dit revolutionaire product. Maar we gaan verder dan alleen ons bedrijf; samen met onze gemeenschap willen we een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Door te geloven in het belang van een gezonde levensstijl en het potentieel van natuurlijke producten, streven we ernaar om een verschil te maken in het leven van anderen. Laten we samen bouwen aan een betere wereld, waar gezondheid en welzijn centraal staan, en waar iedereen de kans krijgt om zijn volledige potentieel te bereiken.

Cas & Olivier

0