PLASMAGANS AFFILIATE PROGRAMMA

Wat is het PlasmaGans.com Affiliate Programma?

Het PlasmaGans.com Affiliate Programma is een mooie mogelijkheid voor individuen en bedrijven om samen te werken met PlasmaGans.com en inkomsten te genereren door de producten en diensten van ons merk te promoten. Als affiliate partner heeft u de kans om een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling en groei van de Plasma GaNS technologie, terwijl u tegelijkertijd beloond wordt voor uw inspanningen.

Hoe werkt het?

Het concept is eenvoudig. Als affiliate partner promoot u onze producten en diensten via uw website, blog, sociale media, nieuwsbrieven of andere kanalen.

U kunt zich aanmelden door eerst een account aan te maken op onze website. Nadat u dat heeft gedaan, kunt u zich inschrijven voor ons affiliate programma.
Dit doet u door te klikken op ”Affiliate registratie” onder het kopje ”Contact” in het hoofdmenu. Zodra u dat heeft gedaan, zullen we uw aanvraag beoordelen en uw affiliate-account activeren.

Zodra u bent aangemeld voor ons affiliate programma, kunt u eenvoudig uw affiliate-link genereren via uw persoonlijke affiliate dashboard. Ga naar ”Mijn Account” en klik dan op ”Affiliate Dashboard”.
Daarbij is het ook belangrijk dat u in het affiliate dashboard, uw gewenste uitbetalingsmethode selecteert onder de optie ”settings”. Het genereren van de link is zo eenvoudig als een druk op de knop – we streven ernaar dit proces zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Nadat u uw unieke affiliate-link heeft gegenereerd, kunt u deze link delen met anderen. Zodra iemand via uw link een bestelling plaatst, wordt de commissie automatisch toegevoegd aan uw dashboard. U kunt erop vertrouwen dat we uw inkomsten serieus nemen.

Wij bieden flexibele uitbetalingsopties. U kunt ervoor kiezen om uw commissies maandelijks te ontvangen via PayPal of via een directe bankoverschrijving. Deze keuze is aan u, omdat we begrijpen dat diversiteit in betaalmethoden belangrijk is voor onze partners.

Waarom zou u meedoen?

  1. Commissies op Verkopen: 15% Commissie. Affiliates kunnen verwachten commissies te verdienen op basis van de verkopen die worden gegenereerd via hun unieke affiliate-links. Deze commissies vormen een directe beloning voor hun inspanningen om PlasmaGans.com te promoten.

  2. Betalingen: Afiliates kunnen verwachten dat ze op regelmatige basis worden betaald voor de verkoop die ze hebben gegenereerd, meestal via elektronische overboekingen of andere betaalmethoden.

  3. Geen Kosten: Het is gratis om deel te nemen aan ons programma. Er zijn geen opstartkosten of verborgen kosten.

  4. Betrouwbaar Merk: U kunt met vertrouwen ons merk vertegenwoordigen.

  5. Flexibiliteit en Zelfstandigheid: Affiliates hebben de vrijheid om hun eigen strategieën en methoden te kiezen om PlasmaGans.com-producten en -diensten te promoten. Dit geeft hen de flexibiliteit om hun affiliate-werk aan te passen aan hun eigen schema en vaardigheden.

  6. Toegewijde Ondersteuning: Ons team staat klaar om u te helpen met eventuele vragen en ondersteuning die u nodig heeft tijdens uw affiliate-reis.

Wie kan meedoen?

Iedereen kan deelnemen aan ons Affiliate Programma, of u nu een ervaren marketeer bent, een influencer, een blogger of gewoon enthousiast bent over wat PlasmaGans.com te bieden heeft. Onze diversiteit aan partners draagt bij aan het succes van Plasma GaNS.

Hoe te beginnen?

Het starten is eenvoudig. Bezoek onze website en meld u aan voor ons Affiliate Programma. Na goedkeuring krijgt u toegang tot uw persoonlijke affiliate-dashboard, waar u uw unieke affiliate-link kunt vinden. Vanaf dat moment kunt u beginnen met het promoten van PlasmaGans.com en commissies verdienen op elke succesvolle bestelling.

Doe mee met ons Affiliate Programma en help ons om PlasmaGans.com naar nieuwe hoogten te brengen terwijl u beloond wordt voor uw inzet. Samen kunnen we onze gemeenschap laten groeien en onze producten en diensten delen met een breder publiek. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.

FAQ

Kan ik een affiliate link aanmaken voor een specifiek product?

In het Affiliate dashboard onder Link Generator, kan u een custom link aanmaken. Zoek simpelweg het product op waar u een custom link voor wilt maken. Zodra u op de pagina bent van het product, kopieer dan de link.
Ga vervolgens naar Mijn account > Affiliate Dashboard > Link Generator, en voeg de link in het vakje ”Pagina URL”. Zodra u dit hebt gedaan word de link gegenereerd in het vakje ”Affiliatie-URL”. Daan kunt u de gegenereerde link kopiëren.

Waar zie ik mijn affiliate link?

Ga naar: Mijn account > Affiliate Dashboard > Link Generator. Hier kunt u uw affiliate link kopieren en doorgeven.

Wat is het affiliate programma?

Heeft u zelf een webshop of wilt u graag wat extra geld verdienen? Schrijf u dan in voor het PlasmaGans affiliate programma!
Verdien 15% commissie op elke bestelling die wordt gedaan via uw affiliate link.
Het PlasmaGans affiliate Programma is een programma waar u zich gratis voor aan kunt melden.

Hoe krijg ik uitbetaald en wanneer?

Commissies worden elke dag automatisch uitbetaald. commissies worden dagelijks automatisch door ons systeem uitbetaald. Om op de hoogte te worden gehouden van elke nieuwe betaling die aan uw account is uitgegeven, zorg ervoor dat u de e-mailmeldingsoptie inschakelt in het Affiliate Dashboard > Instellingen.
Voeg bij de Instellingen ook uw IBAN zodat de commissies ook daadwerkelijk overgemaakt kunnen worden naar uw bank.

Hoeveel commissie verdien ik als iemand een bestelling plaatst via mijn affiliate link?

U verdient 15% commissie per bestelling die wordt geplaatst via uw affiliate link.
De commissie die u verdient over de totale bestelling is exclusief de mogelijke korting en BTW.

0